Nye rutiner og smitteforebyggende tiltak

  17.03.21

 

Basert på råd fra myndighetene og kommuneoverlegen vil vi ha nye rutiner i en periode fremover for å ivareta din og våre ansattes sikkerhet, og for å redusere spredningen av Corona/covid-19 ⚠️

Følgende retningslinjer gjelder for våre besøkende kunder:

➡️ Åpningstid kundeservice fra kl. 08:00 – 19:00 (mandag – fredag). Fra 04.09.2021 lørdagsåpent fra kl. 10:00 - 14:00.

➡️ Hvis du har behov for å besøke vår kundeservice, ber vi om at du avklarer dette med vår kundeservice på forhånd via telefon eller e-post.

➡️ Vi begrenser antall kunder som kan besøke oss samtidig inne i resepsjonen til en kunde, eller et kundefølge fra samme husstand (maks 2 personer).

➡️ Dersom det er kø eller kunder i resepsjonen før deg, ber vi deg vennligst vente utenfor inngangen.

➡️ Det vil være antibac tilgjengelig, og vi vil rengjøre alle kontaktflater etter hvert besøk. Ta antibac på hendene når du kommer inn i resepsjonen og bruk gjerne munnbind.

➡️ Vis hensyn til dine medmennesker og hold deg hjemme hvis du føler deg syk.

➡️ Vi kan ikke yte service på din personlige pc, mobil eller nettbrett. Men vi hjelper deg gjerne igjen når forholdene tillater det.

Etter dialog med kommuneoverlegen i Modum kommune fortsetter våre installasjonsoppdrag inntil videre med strenge smitteforebyggende tiltak. Våre serviceoppdrag reduseres, men feilretting ved utfall av tjenester hos våre kunder prioriteres.

Ta vare på hverandre! Vi gleder oss til en normal hverdag.